Piaf! The Show

Artist info

Project Description

Med over en million solgte billetter i flere end 50 lande og flotte anmeldelser verden over er PIAF! THE SHOW en musikalsk fejring af liv og musik af den legendariske franske chanteuse Edith Piaf. Højdepunktet i den 400-shows globale tur var den specielle præsentation på Carnegie Hall den 6. januar 2017, klokken 20:00 på 60-årsdagen for Edith Piafs sidste forestilling på det berømte sted.

Instrueret af Gil Marsalla og med stjernen Anne Carrere, en ung fransk performer, som “Edith Piafs legitime musikalske arvinger” havde PIAF! THE SHOW premiere i 2015, som en hyldest til “The Swallow of Montmartre” på hundredeårsdagen for ​​hendes fødsel inspireret af den prisbelønnede film La Vie En Rose. Over 2 * 45-minutter fortæller showet om den parisiske sangers karriere gennem hendes uforglemmelige sange, suppleret med et visuelt tapet af tidligere ikke udgivne billeder af Edith Piaf.

Gil Marsalla, producent og direktør for PIAF! THE SHOW, mødte først den fremtidige stjerne Anne Carrere i 2014, da hun var til audition på en anden af ​​hans produktioner, PARIS! THE SHOW. Betaget af hendes færdigheder og naturlige karisma tilbød Marsalla hende rollen som Edith Piaf i sin nye produktion PIAF! THE SHOW. “Jeg har arbejdet i show business – on and off stage – i 25 år og sat shows op verden rundt, men indtil nu dag er Anne Carrere min største kunstneriske opdagelse. Vov ikke at ændre eller polere hende, hun er en diamant, som du ønsker at beholde rå – sådan er hendes rene og naturlige talent, siger Marsalla om sin førende artist. Lige imponeret over Carrere´s færdigheder var Piaf’s samarbejdspartnere gennem lang tid, komponisten Charles Dumont og sangeren Germaine Ricord, der beskrev Annes færdigheder som “Edith Piaf toppen af sin karriere”.