Opera On The Rocks

Artist info

Project Description

PRESSEMEDDELELSE:

Med nogle af nordens dygtigste musikere i spidsen blander det storslåede show ’Opera on the Rocks’ noget af det bedste fra operaens verden med rockmusikkens ditto. I den usædvanlige blanding opstår en helt unik, musikalsk oplevelse, som uden tvivl vil begejstre alle lige fra opera til rockelskere, når numre som ”Nessun Dorma”, ”O mio babbino caro”, ”Love of my Life”, ”The Show Must Go On” samt ”Run to the hills/Iron Maiden og meget mere er på programmet.

Oliver Weers – “Calling Out For You” incl interview

 

En stærk, nordisk trio

På den klassiske side er vi stolte af at kunne præsentere en stærk, nordisk trio, som består af den prisvindende svenske sopran Cecilia Lindwall, den grammy-nominerede, svenske mezzo-sopran Anna Einarsson (bosat i Norge) og ikke mindst den dansk/kinesiske tenor John Venning, som blandt andet er med i De 3 Kgl. Tenorer.

Til at sikre, at de tre klassiske sangere tilsættes en solid gang rock, har vi den tysk/engelske rocksanger Oliver Weers, som med sin enorme stemme gang på gang henrykker, og som mange husker fra TV.

Der er smukke duetter, kendte klassikere og egne numre, når ’Opera on the Rocks’ byder velkommen til beviset på, at opera og rock i allerhøjeste grad spiller sammen.

På den musikalske side medvirker orkestret “Rainbow Strings and Winds”  under ledelse af Pianist og Kapelmester Knud Rasmussen.

Afløsere kan forekomme.

Glimt fra generalprøve:

Showet kan desuden fås med symfoniorkester.

NYHED 2017/2018: Med  gæstesolist GITTA-MARIA SJÖBERG.

OPERA ON THE ROCKS – FACEBOOK